Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Op zondag 08 mei 2016 om 15h00 geven wij een concertje in de Onze-Lieve-Vrouwekerk te Damme in het kader van de kunsthappening "Tentoonstelling Madammen in Damme" aldaar. De toegang is gratis.

De eigenheid van ons orkest bestaat voornamelijk uit Griekse en Napolitaanse muziek. Indien u op deze - hopelijk mooie - lentedag volop wil genieten van vrolijke, zomerse, zuiderse muziek hopen wij niet alleen u te mogen begroeten; we zullen u zeker niet teleurstellen.

De kerk van Damme is voor de gelegenheid even 'herdoopt' in een concertzaal.

Gezien een nu reeds drukke agenda van privé-optredens zal er, wegens tijdsgebrek om nieuwe programma's in te studeren, dit jaar geen openbaar concert in eigen beheer gegeven worden.

Nieuwe opvoeringen bij feestelijkheden van particulieren zijn nog wel mogelijk, waarbij geput wordt uit het gekende repertoire. Voor meer details zie hiernaast "Wat wij voor U kunnen doen".

Voor de eerdere optredens: klik hiernaast op Archief.