Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

lenteconcert 21-3-2015

Van: Jozef Stubbe [mailto:jozefstubbe@gmail.com]

Verzonden: maandag 23 maart 2015 23:10

Aan: gilbertevangrootel@telenet.be

Onderwerp: optreden te Knokke

Beste Mevrouw,

Nog na genietend van de mooie namiddag die jullie ons bezorgden op de eerste lentedag 2015 willen we jullie danken namens al onze aanwezige Okra-leden.

Jullie bezorgden Okra-Knokke, in ons Margaretacentrum, een heerlijke namiddag.

Wetende hoe moeilijk het is om aan te treden in een kleine bezetting, waar elk instrument individueel zò goed te horen is, klonk het ensemble toch magnifiek. Jullie optreden krijgt nog een extra dimensie wanneer jullie leider sommige stukken vocaal ondersteunt. Een echte aanrader voor allen die houden van mooie muziek eens anders gebracht.

Nogmaals proficiat namens,

Okra trefpunt Knokke.

Jozef Stubbe

2010 privé-optredens

Op 19 juni 2010 zorgden wij voor een prachtige muziekentourage van de feestelijke akademische zitting in het stadhuis van Brugge van de KoninklijkeTennisclub Azalea  v.z.w., ter gelegenheid van hun 75-jarig jubileum.

Reactie van de inrichters: "Uw inbreng heeft deze verjaardag tot een onvergetelijke mijlpaal in onze geschiedenis helpen maken!"

Op 03 juli 2010 speelden wij kosteloos, met de belangeloze medewerking van de tenor Luc Schaeverbeke, tijdens de receptie van een benefietfeest met kunstveiling ten voordele van het goede doel van de vzw Ketaketi

Ondanks de minder optimale opstelling was dit optreden zeer geslaagd.

dirigent en tenor in actie