Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

11-12-2012

Van: Berkenhof Directie (Armonea) [mailto:Berkenhof.Dir@Armonea.be]
Verzonden: vrijdag 2 januari 2015 15:00
Aan: Brugs Mandolinegezelschap (
BrugsMandolinegezelschap@telenet.be)
Onderwerp: Beste wensen voor 2015

Mevrouw, Mijnheer,

Voor wij de deur van 2014 definitief dichtdoen, willen wij toch eventjes terugblikken op het afgelopen jaar.

Wij hebben vele moment gekend van vreugde en enthousiasme.  U heeft daar  ook aan meegewerkt.   Op donderdag 11 december heeft u ons verheugd met een prachtig optreden  Bedankt daarvoor !

Kerstconcert 18-12-2012

Van: LIA DE NYS [mailto:liadenys@gmail.com]
Verzonden: vrijdag 21 december 2012 11:18
Aan: Brugs Mandolinegezelschap
Onderwerp: optreden

Best mensen van het Brugs Mandolinegezelschap,

Met dit berichtje willen wij, -de bestuursleden van Femma- in naam van alle aanwezigen op onze kerstviering dinsdag 18 december laatstleden jullie nogmaals hartelijk danken en feliciteren voor de verzorgde avond.

Het was zeer mooi, en 't was te merken in de zaal.

Dank en voor jullie allen een gezond en gelukkig 2013 toegewenst.

Namens het bestuur,

Lia De Nys       Tel.: 050 35 54 65     Baron Ruzettelaan 130 te 8310 Assebroek

2009 kerstoptredens

Op vrijdagavond 18 december 2009,te 20.00h gaven  wij een benefietkerstconcert  ten voordele van de vzw 't Huizeke in de kerk van Ver-Assebroek, Kerklaan.  Inkom: € 5,00 in voorverkoop en € 7,00 aan de deur.  Kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten waren te bekomen of te bestellen via de contactgegevens en op tel. 050/356528.

De vzw 't Huizeke is ontstaan uit een werkgroep ter huisvesting voor ontheemden en kansarmen.  Met de financiële steun van sympathisanten worden geschikte en betaalbare woningen gekocht in overeenstemming met de doelstelling.  Met de materiële hulp van vrijwilligers worden deze huizen opgeknapt. De bewoners krijgen begeleiding  door Sovekans en sociale begeleiding door CAW de Viersprong zodat zij na verloop van tijd op de normale huurmarkt terecht kunnen.

Zufriedenheit van W.A. Mozart

Meer video van deze optredens bekijk je hier

Op zondagmiddag 20 december 2009,te 15.00h concerteerden wij opnieuw  met als thema kerstsfeer in de strandkapel te Zeebrugge, Christianastraat.  Inkom: € 10,00; in voorverkoop € 8,00; kinderen tot 12 jaar: € 5,00.  Kaarten waren eveneens te verkrijgen via de contactgegevens en of op tel:050/356528.

Voor beide concerten verleende de tenor Luc Schaeverbeke zijn welwillende medewerking.

Tevens konden wij rekenen op de steun van de stad BRUGGE.